Piknik na zahrádce – červenec 2017

Konečně je tu první letošní piknik.


Připravoval jsem se už týden dopředu. Musel jsem prodloužit ramínka nových šatů.

Jelikož jsou šaty v barvě ivory, a halenka bílá, tak jsem přidal další bílé doplňky pro vyvážení. A nějakou tu růžovou na headdressu a růžové boty. Růžová underskirt přesně k šatům sedí, jako by byla jejich součástí. S Outfitem jsem byl spokojen. Už zbývalo osmažit karbanátky a vyrazit.


Baby, the Stars Shine Bright – My Sweet Mate Kumya’s Honey Hunt Sophie JSK
Halenka a wrist cuffs Bodyline
Spodní sukně od Porcelain Doll
BTSSB Princess Lace Headdress
Boty Antaina
Šperky 404 Brand not found
Deštníček Angelic Pretty není vidět
Kabelka BTSSB Ribbon Heart není vidět

Cestou mi dělali společnost další dvě lolity. Měli jsme rezervu a přijeli o hodinu dříve. Nejprve to vypadalo, že nás déšť zažene se schovat, ale nakonec se vyjasnilo a bylo moc hezky.

Mitsu mi přivezla blond paruku na vyzkoušení, jak by mi taková barva slušela. Mám jednu světlou vyhlídnutou na Lockshopu, tak si jí pořídím.

Všem to moc slušelo. Měli jsme spoustu dobrých dobrůtek. Piknikovali jsme skoro až do setmění. Už se nemohu dočkat dalšího blížícího se pikniku. 🙂

2 thoughts on “Piknik na zahrádce – červenec 2017

  1. Lia napsal:

    Ty šaty ti neskutečně sluší! :3 a s tou světlou parukou, úplá rozkošná panenka :3 Ty šaty sou naprostá pecka a dokonale k tobě sedí a ta růžová spodní sukně tomu dodává šmrc…velmi povedené :3

    • Ruki napsal:

      Děkuju. ♥ To je tak těžké odpovědět. 🙂 Myslím, že to slušelo všem.

      Spodní sukně je spíš nutnost a až poslední dobou přicházím na to, jak to udělat, aby to vypadalo dobře. Časem o tom napíši článek. Budu jich mít několik, extra k určitým šatům. Zatím jsem dokonce dal některé šaty stranou, dokud to nebude vypadat dobře. Hlavně ty co dělají ten nepěkný schod.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *