Úvod

Vítám Vás na svém blogu. Jsem sweet brolita. Chci se s vámi podělit o co možná nejvíc z toho krásného, veselého, roztomilého, snového, hravého. Doufám, že zde naleznete užitečné informace, nejen ze světa milovníků japonské lolita módy. Pojďme tedy vstoupit do tohoto úžasného světa.

O lolita módě

O mně:

Styl: sweet
Brands: Nejraději mám Baby, the Stars Shine Bright, ale nevyhýbám se žádné značce. Od každé se mi něco líbí a nelíbí.
Nejoblíbenější barva: Růžová, bílá, mintová

 

3 thoughts on “Úvod

  1. lolibroli napsal:

    Caw, som zo slovenska, som rad ze ma niekto taku odvahu nosit tu nadheru aj ked je chlap. Sice som videl stranku jedneho brolitaks v Bratislave ale zrusil ju po par mesiacoch. Dufam ze tato vydrzi. Milujem tuto modu hlawne wa, sweet, classic, shiro. Ale odvahu nosit to este nemam a rodicov by treslo, stacilo matke povedat ze by som chcel nosit sukne a bolo zle. Mam 25 rokov a lolita moda sa mi paci uz 2 roky ale tu na slovensku nieje sanca co aj viem su tu v BA asi 3 lolitky. Nieje niekde lolita forum kde diskutuje lolita komunita cz a sk?

    • Ruki napsal:

      Ahoj. Také to nebylo lehké, vyjít na ulici. Ale touha nosit lolitu byla silnější než všechny překážky. A už jsem si celkem zvykl. 🙂
      Co nějaký kamarád nebo kamarádka, u které by bylo možné se převléci? Já to zatím nosím jen na srazy, ale chtěl bych to nosit i častěji. Třeba tak jít na nákup. 🙂
      My se domlouváme přes Facebook. Ono se tam pak diskutuje na mnoha místech. Nejbližší srazy ke Slovensku pak bývají V Brně a v Olomouci.
      Držím palce. Možná by bylo dobré to nějak vyřešit. Jako že to tak je a nikdo s tím nic neudělá. Postavit ostatní před hotovou věc. Lepší než se trápit. Ale vím, že je to těžké.

  2. Doubravka napsal:

    Já si myslím, že je to úplně jedno. Na lolita srazech i na jiných alternativních srazech potkávám často muže v ženských šatech a nikdo z toho není v rozpacích. Navíc jsme většinou všichni tak „okostýmovaní“, že bychom se potkat se pak někde jinde, možná ani nepoznali. Lolibroli, když se do hladka oholíš a trochu namaluješ, tak nikdo na první pohled nepozná, že nejsi ženská. Rodičům řekni, že to tak cítíš nebo jim to třeba ani neříkej. Ve svém věku už můžeš žít jak chceš a kde chceš.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *